Доступність посилання

ТОП новини

На Буковині в одному з райвідділів міліції жорстоко побили 19-річного хлопця


На Буковині в Сокирянському райвідділі міліції жорстоко побили 19-річного хлопця, вибиваючи у нього дізнання. Як повідомили у прес-службі Чернівецької облдержадміністрації, про це заявила мати потерпілого хлопця, зателефонувавши на «губернаторський мобільний телефон».

«До голови Чернівецької ОДА зателефонувала жителька одного з сіл Сокирянського району і повідомила про неправомірні дії працівників міліції. З її слів, за підозрою у вчиненні крадіжки місцеві міліціонери затримали її 19-річного сина, і, з метою добитися зізнання у скоєнні злочину, 5 працівників райвідділу побили хлопця, відтак він був госпіталізований», – мовиться у повідомленні.

Сьогодні, 10 липня, за дорученням губернатора Михайла Папієва з матір’ю потерпілого та її сином, які скаржаться на дії міліціонерів, зустрівся перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць.

Заява матері щодо побиття міліціонерами її сина розслідується прокуратурою області.

«Створена слідчо-оперативна група, до складу котрої увійшли досвідчені працівники слідчого апарату прокуратури області, які проводять першочергові слідчі дії щодо встановлення всіх обставин даної події», – повідомляють в обласній прокуратурі.
XS
SM
MD
LG