Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відбила штурм Київради (ФОТО)


Штовханина «Беркуту» і мітингувальників під стінами Київради, 11 липня 2013 року
Штовханина «Беркуту» і мітингувальників під стінами Київради, 11 липня 2013 року
Спеціальний загін міліції «Беркут» перешкодив спробі помічників депутатів Верховної Ради та активістів пройти на засідання Київської міської ради.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, перед тим у приміщення Київської міськдержадміністрації безперешкодно потрапили самі депутати, затримувати яких правоохоронці не можуть.

Під час спроби проникнення на засідання Київради у штовханині потерпіли працівники ЗМІ, які знімали подію. Одна з журналісток упала на бетонні сходи перед будівлею КМДА.

Депутат Верховної Ради, голова київської міської організації «Батьківщина» Юрій Одарченко у відповідь на це вимагав затримати і намагався висмикнути з лав «Беркуту» співробітника міліції, якого вважав причетним до інциденту.

У середу Юрій Одарченко заявив, що не виключає застосування силових методів під час запланованої на 11 липня сесії Київської міської ради. Опозиція вимагає проведення виборів депутатів Київради, називаючи діяльність столичної ради й голови Київської міськдержадміністрації незаконною після 2 червня.

XS
SM
MD
LG