Доступність посилання

ТОП новини

У кулуарах Київради сталася сутичка між представником «Свободи» і Партії регіонів


У приміщенні Київської міської ради сталася сутичка між народним депутата з парламентської фракції ВО «Свобода» Едуардом Леоновим та головою фракції Партії регіонів у Київраді Олексієм Омельяненком.

Як повідомляє УНІАН, за словами Леонова, Омельяненко назвав його «чудом в пір’ях». Після чого Леонов звернувся до правоохоронних органів з прохання затримати Омельяненка за образу народного депутата. Однак, за словами Леонова, правоохоронці відтіснили його, аби Омельяненко вийшов з приміщення. Після чого Леонов зі своїм помічником вирішили самостійно затримати кривдника, через що і виникла сутичка.

Правохоронні органи втрутились у бійку і дали змогу Омельяненку покинути приміщення.

Сьогодні депутати Верховної Ради з опозиційних фракцій заблокували проведення пленарного засідання Київської міської ради. Як повідомив кореспондент Радіо Свобода, під час спроби проникнення на засідання Київради у штовханині потерпіли працівники ЗМІ, які знімали подію. Одна з журналісток упала на бетонні сходи перед будівлею КМДА. Після перемовин з опозицією секретар Київради Галина Герега закрила сесію Київради.
XS
SM
MD
LG