Доступність посилання

ТОП новини

На Житомирщині в колонії повісився засуджений


У Житомирській області в Бердичівській виправній колонії (№70) 14 липня повісився засуджений. Як повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Житомирській області, засуджений, який перебував на тривалому побачені із своєю дружиною, близько 5.20 вчинив спробу її задушити, після чого скоїв самогубство шляхом повішення.

Співробітники та лікарі установи надали першу медичну допомогу жінці і зараз її життю і здоров’ю нічого не загрожує. Самогубцю врятувати не вдалося.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Бердичівського МРВ УМВС України в Житомирській області та проінформовано про ситуацію органи прокуратури. Дану подію зареєстровано в Книзі обліку інформації про пригоди Бердичівської виправної колонії (№70) та в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Дружина засудженого переконана, що її чоловік вчинив самогубство через те, що вона на суді не підтвердила його алібі.

«Зі слів жінки, вона вважає причиною вчинку чоловіка надання нею показів під час судового засідання, що не підтвердило алібі чоловіка щодо його непричетності до вчиненого злочину», – стверджує прес-служба відомства.

46-річний в’язень, який вчинив самогубство, прибув до Бердичівської виправної колонії із Чортківського слідчого ізолятора 4 липня цього року. Він був засуджений 22 квітня 2013 року Тернопільським міським районним судом за розбій до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Раніше чоловік вже був судимий 4 рази – двічі за скоєння умисних убивств при обтяжуючих обставинах, та двічі – за скоєння грабежів та розбійних нападів.
XS
SM
MD
LG