Доступність посилання

ТОП новини

У міліції Фастова почався діалог між мітингувальниками і правоохоронцями – МВС


У Фастівському райвідділі міліції почався діалог між мітингувальниками і місцевими правоохоронцями. Про це в коментарі Радіо Свобода заявив речник ГУ МВС України в Київській області Дмитро Денисов.

«Наразі там відбувається діалог між працівниками міліції і мітингувальниками. В принципі, позиція міліції така, що подібні акції мають відбуватися виключно у правовому руслі, вони мають відбуватися спокійно. Ми закликаємо громадян, щоб вони не піддавалися на будь-які провокації – чи політичні, чи якісь інші», – сказав він.

Раніше стало відомо, що представники громадськості разом з народним депутатом та журналістами прорвалися до Фастівського райвідділу міліції. Про це заявив народний депутат від УДАРу Сергій Каплін, мовилося в повідомленні партії. Він нагадав, що представники громадськості розповіли, що в приміщенні райуправління є спеціальна кімната, де відбуваються катування затриманих.

У вівторок учасники пішої ходи зі Врадіївки дісталися Фастова і провели там акцію протесту.

Жителі Врадіївки Миколаївській області 7 липня вирушили пішою ходою до Києва, де мають намір вимагати відсторонення Віталія Захарченка з посади міністра внутрішніх справ. Учасники ходи планують 18 липня в Києві на майдані Незалежності розпочати безстрокову акцію протесту.
XS
SM
MD
LG