Доступність посилання

ТОП новини

Арбузов хоче відкритого діалогу з бізнесом


Сергій Арбузов
Сергій Арбузов
Діалог з бізнесом є надзвичайно важливим для підвищення іміджу України. Про це у середу на засіданні уряду сказав перший віце-прем’єр Сергій Арбузов.

«Нам треба більше спілкуватися із діловим колом – як українським, так і закордонним. Нам треба зробити так, щоб кожен інвестор перебував під опікою уряду», – наголосив він.

При цьому Арбузов зауважив, що інвестори мають бачити в Україні не фактор ризику, а стратегічного партнера. Зокрема, цього тижня, за словами Арбузова, запланована зустріч з Європейською бізнес-асоціацією. Утім, під час неї Україна буде «не скільки говорити, а слухати», підсумував перший віце-прем’єр.

Вчора, 16 липня, були оприлюднені дані досліджень Європейської бізнес-асоціації щодо інвестиційної привабливості України. У них йдеться про те, що європейські інвестори не можуть відстояти свої права в українських судах і втрачають інтерес до інвестування в економіку країни.

Засідання Кабінету міністрів України у середу, 17 липня, проводить перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов, який виконує повноваження прем’єр-міністра України на час відпустки Миколи Азарова.
XS
SM
MD
LG