Доступність посилання

ТОП новини

Учасники ходи зі Врадіївки дійшли до Києва


Учасники пішої ходи зі Врадіївки перетнули межу Києва. Про це повідомили у прес-службі УДАРу з посиланням на народного депутата Сергія Капліна, який бере участь у ході.

«Врадіївська хода дійшла до столиці. Ми перетнули межу Києва сьогодні ввечері», – сказав депутат.

Водночас, частина учасників ходи вирушила до Василькова, де, як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, починається мітинг. На площі перед Васильківським райвідділом міліції зібралося близько 100 осіб. Сергій Каплін говорить про намір зайти до райвідділу й перевірити, чи нема там слідів нелюдського поводження із затриманими.

Каплін додав, що 18 липня о 8.00 від вулиці Академіка Глушкова розпочнеться хода за участю активістів зі Врадіївки та представників УДАРу до Міністерства внутрішніх справ.

«Ми плануємо пройти 10 кілометрів вулицями столиці, щоб об 11.00 провести мітинг під стінами Міністерства внутрішніх справ», – сказав Каплін.

27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано й побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції.
Жителі Врадіївки Миколаївській області 7 липня вирушили пішою ходою до Києва, де мають намір вимагати відсторонення Віталія Захарченка з посади міністра внутрішніх справ.
XS
SM
MD
LG