Доступність посилання

ТОП новини

Запорізькі мітинги проти свавілля і на підтримку міліції провели незаконно – МВС


Акція на підтримку жителів Врадіївки та Раїси Радченко (громадської активістки, яку із діагнозом «органічне враження головного мозку, шизофренія» відправили до психіатричної лікарні), що відбулася сьогодні під будівлею обласної міліції у Запоріжжі, незаконна. Про це повідомили у головному управлінні МВС Запорізької області.

Організатори мітингу на підтримку міліції, що відбувався поруч, також не мали дозволу на проведення акції. За кілька днів до цього рішенням Орджонікідзевського районного суду їм заборонили проводити акції у цьому місці. Тим не менш, обидва пікети відбулись, і працівники міліції не завадили їхньому проведенню.

Мітинг проти міліції, на захист жителів Врадіївки
Мітинг проти міліції, на захист жителів Врадіївки


Юридична оцінка діям організаторів буде дана пізніше, запевнили у запорізькій міліції. Сьогодні після проведення мітингу на тому ж місці відбулись урочистості, де працівники міліції покладали квіти до пам’ятнику загиблим міліціонерам.
Мітинг на підтримку міліції, проти фашизму
Мітинг на підтримку міліції, проти фашизму

Начальник слідчого управління ГУ МВС України в Запорізькій області Юрій Монастирський підтримав вимоги жителів Врадіївки про справедливий суд над працівниками міліції, які зґвалтували Ірину Крашкову. У лавах запорізької міліції також відбувається очищення, каже правоохоронець. Зокрема, за цей рік проти тринадцятьох працівників міліції області порушені кримінальні справи, троє з них зараз очікують на суд. Але міліція залишається правоохоронним органом, і події на кшталт штурму врадіївського відділення міліції можуть призвести до хаосу, каже Юрій Монастирський.

Запорізькі мітинги проти свавілля і на підтримку міліції
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:13 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
XS
SM
MD
LG