Доступність посилання

ТОП новини

У Японії набуває популярності нова косметична послуга – равликова терапія


У Японії набуває популярності нова косметична послуга – равликова терапія
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

У Японії набуває популярності нова косметична послуга – равликова терапія

У Японії жінки, охочі освіжити колір обличчя і зволожити шкіру, проходять особливу процедуру – своєрідний масаж, який роблять равлики, виділяючи при цьому слиз.

Як повідомляє агентстсво «Ройтерз», це новий вид косметичних послуг у Японії, який базується на переконанні, що слиз равликів дуже ефективно покращує колір обличчя.

Косметолог Манамі Такамура прокоментувала процедуру: «Слиз равликів робить вашу шкіру дуже гладкою, видаляє сухі, ороговілі частинки. До того ж слиз має зволожувальні властивості і збагачує шкіру. Отож, якщо шкіра на обличчі у вас дуже суха, наприклад, ви обгоріли на сонці, равлики допоможуть процесові відновлення».

Послугу надають одночасно п’ять однорічних равликів. У день вони можуть провести тільки одну процедуру.

На обличчі клієнта вони проводять п’ять хвилин. Увесь інший час – відпочивають.

Косметолог розповіла, що годують равликів органічними овочами. «Мені здається, їм особливо подобається жувати морквину. Ми також намагаємося підтримувати температуру в приміщенні близько 20 градусів. Так що вони, взагалі-то, насолоджуються життям», – вважає Манамі Такамура.

Терапія з допомогою равликів входить до комплекту послуг разом із масажем і масками для обличчя. І хоча не всі визнають лікувальні властивості слизу молюсків, у Японії в них вірять тисячоліттями.

Ціна маски зі слизу – трохи більше за 100 доларів у перерахунку.
XS
SM
MD
LG