Доступність посилання

ТОП новини

У Москві проводять акцію на підтримку засудженого Олексія Навального


У центрі російської столиці прихильники Олексія Навального, засудженого до п’яти років ув’язнення, проводять сьогодні увечері неузгоджену акцію.

На Манежній площі, де прихильники Олексія Навального збираються провести так зване «народне обговорення» вироку опозиціонеру, засудженому на 5 років, вже пройшов одиночний пікет на його підтримку.

У Твіттері повідомляють, що поліція перекрила вихід із метро на Манежну.

Влада попереджає, що несанкціонованих акцій не допустить.

Агентство «Інтерфакс» повідомляє про перші затримання. За даними агентства, приблизно о 18:15 за московським часом співробітники поліції затримали трьох учасників несанкціонованої акції на підтримку опозиціонера Навального. Трьох молодих людей проводили в поліцейський автобус.

«Увечері в четвер для відвідування громадян закриті Червона та Манежна площі, а також Олександрівський сад. На площі скупчилася велика кількість журналістів, яких поліція просить залишити це місце у зв’язку з проведенням ремонту. Після цього поліція почала витісняти з площі людей, що залишилися, включно з представниками ЗМІ, у бік входу на станцію найближчого метро. Крім бійців ОМОНу, на Манежній площі з’явилися солдати внутрішніх військ», – повідмляє агентство «Інтерфакс».
XS
SM
MD
LG