Доступність посилання

ТОП новини

Дії поліцейського, який оприлюднив фото Царнаєва, розслідують


Обкладинка серпневого журналу Rolling Stone, яка обурила поліцейського фотографа Шона Мерфі
Обкладинка серпневого журналу Rolling Stone, яка обурила поліцейського фотографа Шона Мерфі
У США проведуть службове розслідування відносно поліцейського фотографа Шона Мерфі, який передав виданню Boston Magazine світлини Джохара Царнаєва, які раніше не розповсюджували.

На цих кадрах Царнаєв, обвинувачуваний у справі про вибухи на фініші Бостонського марафону в квітні цього року, відображений у момент, коли поліцейські, які його переслідували і вступали з ним в перестрілку, знайшли його закривавленим у човні. На обличчі Царнаєва видно червону крапку від снайперської гвинтівки.

За словами Мерфі, він передав фотографії на знак протесту проти «гламуризації» образу Царнаєва на обкладинці серпневого журналу Rolling Stone. У коментарі в Boston Magazine Шон Мерфі заявив, що Царнаєв є втіленням зла, і саме світлини, які публікуються в журналі, показують реального організатора вибухів, на відміну від фотографії доглянутого і причепуреного Царнаєва на обкладинці Rolling Stone.

Один із авторів Boston Magazine написав у «Твіттері», що Шона Мерфі зараз відсторонили від служби у зв’язку з витоком інформації.
XS
SM
MD
LG