Доступність посилання

ТОП новини

За акцію проти бюрократії на керівника Transparency International Україна склали адмінпротокол


Акція «Пробий стіну бюрократії» під Адміністрацією президента, 24 липня 2013 року
Акція «Пробий стіну бюрократії» під Адміністрацією президента, 24 липня 2013 року
По завершенні театралізованої акції «Пробий стіну бюрократії» під Адміністрацією президента на її організатора, керівника Transparency International Україна Олексія Хмару склали адміністративний протокол.

Представник державної виконавчої служби Печерського району повідомив, що проводити акцію громадські активісти не мали права, адже в Україні діє рішення суду про заборону до кінця року проводити мирні зібрання на вулицях Банковій і Лютеранській.

«Сьогодні отримав перший в житті адмінпротокол. За нібито порушення заборони на проведення мирних акцій перед Адміністрацією президента. Про це повідомили вже після нашої акції «Пробий стіну бюрократії». Тільки завдяки масовості журналістів на акції з нами поводились ввічливо. Тепер чекаю на рішення суду. Я готовий платити штрафи за право казати правду», – прокоментував він інцидент на своїй сторінці у Facebook.

Акція «Пробий стіну бюрократії» мала на меті показати довгий і складний шлях, який повинна пройти звичайна людина, щоб потрапити на прийом до чиновника.
XS
SM
MD
LG