Доступність посилання

ТОП новини

Прага готується до рекордної спеки


Прага готується до рекордної спеки
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:39 0:00

Прага готується до рекордної спеки

У ці вихідні столиця Чехії готується до нового температурного рекорду – 40 градусів за Цельсієм. Дедалі більшої популярності для мешканців міста та туристів набирає крижаний паб у самому центрі Праги. У ньому все – від меблів до посуду – зроблено з льоду, а температура всередині завжди мінус сім. Заходячи до пабу, відвідувачі натягують теплі куртки-балахони і термо-рукавички.

Втім, як повідомив власник пабу в коментарі агентству Reuters, люди приходять сюди не просто охолодитися, а й отримати нові враження.

«Звичайно, літо, гарячий туристичний сезон, робить свій вплив на число відвідувачів. Але і в найхолодніші зимові дні, наш паб не буває порожнім», – розповідає Мірослав Ліпшанський.

Гостей пускають до пабу лише на півтори години. Оформлення приміщення – скульптури, і навіть склянки, з яких п’ють відвідувачі – все виготовлено з льоду. На оформлення такого пабу використали 40 тонн замороженої води.

Спочатку приміщення було в два рази менше, але наплив відвідувачів змусив власника бару перебудувати його і значно розширити. Зараз у ньому одночасно можуть перебувати 45 любителів «заморожених» вечірок.
XS
SM
MD
LG