Доступність посилання

ТОП новини

Туніс: опозиційний політик був убитий тією ж зброєю, що й попередник


Туніс: опозиційний політик був убитий тією ж зброєю, що й попередник
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:36 0:00

Туніс: опозиційний політик був убитий тією ж зброєю, що й попередник

Міністр внутрішніх справ Тунісу Лотфі Бен Джедду повідомив у п’ятницю, що опозиційний політик Мухаммад Брагмі був убитий з тієї ж зброї, що і його однодумець Шокрі Белаїд півроку тому.

Міністр зазначив, що одним з головних підозрюваних у злочинах є салафітский екстреміст Бубакер Хакім, який раніше був оголошений в розшук за звинуваченням у контрабанді зброї з Лівії.

Брахмі, який дотримувався світських поглядів і різко критикував правлячу в Тунісі ісламістську партію «Ан-Нагда» («Відродження), був застрелений 25 липня поряд зі своїм будинком.

Вбивство викликало багатотисячні протести, які продовжилися і в п’ятницю.

Міністерство закордонних справ України у зв’язку із загостренням ситуації з безпекою в Тунісі рекомендує українцям, які перебувають у цій республіці, уникати місць масового скупчення людей та не їхати в неорганізовані туристичні поїздки цією країною.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Тунісу громадяни України можуть звернутися до посольства України в цій республіці за номером «гарячої» лінії: +216 24-600-389, повідомляє прес-служба МЗС.
XS
SM
MD
LG