Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Донецька встановили «золотий унітаз Януковича»


У центрі Донецька біля обласної бібліотеки імені Крупської сьогодні відкрився «Музей обіцянок Януковича» просто неба.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, одним з його головних експонатів став «золотий унітаз».

Музей організував обласний осередок політичної партії УДАР.

«Мета – показати громадськості, які обіцянки давав Янукович і які він виконав. Що таке «Україна для людей»? Чи це конкретний алгоритм дій, чи просто популізм? По суті програма президента здебільшого була орієнтована на мешканців Донбасу, бо у нього тут була підтримка. І, по суті, він усіх зрадив, бо нічого не виконав. Експонати – це золотий унітаз, який символізує побут Януковича. Ще є частина труни. Адже Янукович обіцяв нам 50 мільйонів населення, але населення вимирає, і Донбас є лідером з рівня смертності. Є підручник з «Азірівської мови» за редакцією Проффесора. Це те, що відбувається в освіті. Ну, і фотоекспонати», – заявив Радіо Свобода голова осередку УДАРу Єгор Фірсов.

На фотоекспонатах, які по суті є плакатами, написані передвиборчі обіцянки Віктора Януковича. Донеччани реагують на музей по-різному, але, здебільшого, здивовано проходять повз.

Раніше ЗМІ заявляли про те, що в резиденції президента Віктора Януковича в Межигір’ї на будівництво санвузла витратили 350 тисяч євро. Водночас у прес-службі глави держави цю інформацію спростовували.
XS
SM
MD
LG