Доступність посилання

ТОП новини

В Україну перестали завозити журнал Economist через корупцію – Kyiv Post


Українське англомовне видання Kyiv Post написало в середу, що наприкінці квітня перестало отримувати друковані примірники впливового британського журналу The Economist, який припинив надсилати їх до України через вимагання хабарів.

Як повідомили виданню у Всеукраїнському агентстві передплати, мовиться в статті, в The Economist заявили, що в Україні можуть вести бізнес «тільки кримінальники», і перервали контракти на постачання своїх журналів. За словами представниці агентства, британці схопилися за голову, дізнавшися про суми хабарів, яких від них вимагали державні службовці.

Як пише видання, Всеукраїнському агентству передплати врешті майже вдалося подолати цю проблему шляхом тривалих переговорів і листування, і зараз представники The Economist підписують нові контракти, так що примірники журналу можуть почати знову надходити до України вже цього місяця.

Такі ж проблеми, які змушували припиняти постачання до України примірників друкованих видань, мали й інші іноземні засоби інформації, написало видання Kyiv Post.
XS
SM
MD
LG