Доступність посилання

ТОП новини

Суд розгляне змiну запобiжного заходу для Мельника у понедiлок – адвокат


Петро Мельник
Петро Мельник
Печерський райсуд Києва перенiс розгляд питання про змiну запобiжного заходу колишньому ректору Податкового університету Петрові Мельнику на 12 серпня. Про це Радіо Свобода повідомив адвокат Мельника Олексій Назаренко.

«Сьогодні вранці мав відбутися суд з приводу зміни йому запобіжного заходу, він не з’явився до суду. Ірпінський працівник міліції прийшов до нього за адресою, побачив електронні браслети, а його не було. Перенесли на понеділок засідання з приводу зміни запобіжного заходу на утримання під вартою», – сказав Назаренко.

Сьогодні МВС повідомило, що Мельник, підозрюваний у хабарництві, втік з-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета. Його оголосили в розшук.

1 серпня Печерський районний суд Києва обрав для Мельника, звинуваченого в хабарництві, запобіжний захід – 60 діб домашнього арешту.

За рішенням суду, Мельник міг перебувати у себе вдома в Ірпені, під Києвом, а також відвідувати деякі медичні заклади у столиці. Захист Мельника заявляв, що в нього серйозні проблеми з серцем.
XS
SM
MD
LG