Доступність посилання

ТОП новини

Онищенко: до українських товарiв є довгий перелiк претензiй


Геннадій Онищенко
Геннадій Онищенко
У Росiї до України є претензiї у сферi захисту прав споживачiв, вважати це торговельною вiйною неправильно, заявив керiвник Росспоживнагляду Геннадiй Онищенко.

«У нас вiдбувається професiйна робота. Ми маємо конкретний довгий перелiк претензiй, що стосується законодавства у сферi захисту прав споживачів», – сказав Онищенко агентству «Інтерфакс» перед переговорами з українською делегацiєю.

За його словами, «йдеться про вiдповiднiсть продукцiї вимогам законодавства про захист прав споживачiв, про вiдповiднiсть якостi». «Саме так. Якщо це називають торговельною вiйною, нехай це називають торговельною війною», – сказав вiн.

Сьогодні в Москвi Онищенко має обговорити з українською делегацiєю перспективи повернення на росiйський ринок кондитерської продукцiї компанiї Roshen (Україна). Росспоживнагляд наприкінці минулого місяця запровадив заборону на постачання продукцiї Roshen до Росії.

Пізніше в українській Федерації роботодавців заявили, що Росiя запровадила заборону на ввезення практично всiх українських товарiв, якi зазнають проблеми пiд час перетину росiйської митницi.
XS
SM
MD
LG