Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура відкрила провадження за заявами депутатів і міліціонера щодо подій у Київраді


Бійка під Київрадою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:27 0:00
Прокуратура Шевченківського району столиці відкрила провадження за заявами народних депутатів і за заявою міліціонера щодо сьогоднішніх подій у Київраді.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста, до відомства прокуратури звернулися народні депутати із заявами про протиправні дії правоохоронців під час сутичок, що сталися 19 серпня під стінами столичної мерії та безпосередньо в її будівлі.Ще одне кримінальне провадження розпочато за заявою працівника міліції щодо спричинення йому тілесних ушкоджень з боку народних депутатів під час сьогоднішніх подій біля мерії.

Сьогодні, 19 серпня, більшість Київради провела пленарне засідання, яке опозиція вважає нелегітимним у зв’язку із завершенням 2 червня п’ятирічного терміну повноважень столичної ради. Народні депутати від опозиції намагалися прорватися до Київради, однак їх не пропустили правоохоронці.

Після того як народний депутат від ВО «Свобода» Едуард Леонов вибив вікно на першому поверсі будівлі, група народних депутатів увірвались всередину. Бійці «Беркуту» намагалися перешкодити народним депутатам потрапити в будівлю, виникла сутичка.
Бійка під Київрадою 2
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:39 0:00
XS
SM
MD
LG