Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові суд заборонив «Свободі» пікетувати приїзд Януковича


У Харкові суд заборонив активістам ВО «Свобода» завтра, 23 серпня, проводити пікет проти приїзду до міста Президента України Віктора Януковича та проводити велопробіг до Дня Державного Прапора України.

Як повідомили у прес-службі Харківської обласної організації ВО «Свобода», відповідні судові рішення сьогодні, 22 серпня, були ухвалені за позовом Харківської міської ради проти місцевих осередків ВО «Свобода».

За повідомленням прес-служби партії, суд задовольнив позов міськради, у якому висувалася претензія, що пікетування облдержадміністрації активістами «Свободи» перешкоджатиме організації заходів, присвячених святкуванню 70-ї річниці визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників.

Велопробіг було заборонено тому, що «у зв’язку з приїздом Януковича, велозахід ускладнить рух транспорту вулицями міста».

«Націоналісти знайдуть спосіб показати громадськості власну позицію, не порушуючи законодавство України», – наголосив Голова Харківської обласної організації ВО «Свобода», народний депутат України Ігор Швайка.

23 серпня відбудеться робоча поїздка Януковича до Харкова, де заплановано заходи з нагоди 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників.
XS
SM
MD
LG