Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: процес позитивного становлення України став незворотнім


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)
Колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко у вітанні з нагоди 22-річчя «нашої єдиної у світі, найкращої країни» заявила, що «процес позитивного становлення нашої молодої європейської країни вже став незворотнім».

«Ми йдемо вперед, вчимося нести відповідальність за нашу вистраждану незалежність… Нам ніколи не було і не буде легко. Такий вже в нас генетичний код, така історія, така доля», – мовиться в її привітанні, яке оприлюднила очолювана нею партія «Батьківщина».

«Підписання та ратифікація угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС теж у зоні ризику – це ще одне наше історичне випробування. На цьому шляху ми не самотні – у нас є друзі, є ті, хто теж вірить в Україну разом з нами. Ми маємо довести, що ми достойні бути в європейській родині. До нас демократичний світ ставиться з надією, з вірою, що ми варті кращої долі», – наголосила Тимошенко.

«Ми як країна, як нація вже відбулися… Це головне. Нас вже нікому не скасувати, не заборонити. День Незалежності – це не свято політиків, не парад, не літаки над Хрещатиком і не білборди з вітаннями. Це – День єдності всіх українських душ по всьому світові. У нас є своя безцінна земля, своя мова, своя історія, свої герої і обов’язково буде своє вистраждане майбутнє», – заявила Тимошенко у вітанні, яке передала з ув’язнення.

Партія «Батьківщина» у своєму вітанні нагадала: «У день 22-ї річниці Української незалежності ми передовсім згадуємо тих, хто впродовж багатьох століть боровся за нашу свободу. Сьогодні ми маємо схилити голови перед мільйонами цих героїв, часто безіменних, забутих, і відчути відповідальність за долю України в ХХІ столітті. А ще маємо перетворитися, нарешті, з держави-борця за виживання на сильну сучасну модернову країну. Бути не просто незалежними, а вільними у повному розумінні цього слова».

«Іще молода держава має рішуче і твердо відстоювати європейські цінності, йди назустріч європейським народам, а не піддаватись на шантаж і провокації тих, хто силоміць, всупереч волі більшості наших співвітчизників, хоче затягнути нас у сумнівні кабальні утворення, які перекреслять багатовікову боротьбу українців за свою незалежність», – заявила партія.

«Нехай нас не зупинять перешкоди, хай вони загартують наш дух і нашу міць. Ми віримо в Україну, у наш народ і у його світле майбутнє серед європейських народів», – мовиться у вітанні «Батьківщини».
XS
SM
MD
LG