Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок: закиди щодо спільного бізнесу свободівців із комуністами – маячня


Тягнибок про Мірошниченка
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00

Тягнибок про Мірошниченка

Закиди на адресу діячів ВО «Свобода», що вони роблять бізнес із комуністами – це «взагалі повна маячня», заявив в ефірі Радіо Свобода лідер партії Олег Тягнибок, коментуючи матеріал газети «Експрес» щодо продажу депутатом-свободівцем Ігорем Мірошниченком будинку в Києві комуністам.

«Коли бабуся на базарі продає огірки, то вона ж не питає партійність того, кому продає огірки. І коли підприємець Ігор Мірошниченко разом зі своїми партнерами продавав об’єкти нерухомості, і в той час, коли ніхто нічого не купував, то ясно, що він не питався, хто, що і для чого», – додав Тягнибок.

Щодо заниженої ціни на будинок, проданий Мірошниченком, лідер ВО «Свобода» сказав: «Коли в час економічної кризи вирішувалося питання про продаж певних об’єктів, розумієте, що ціни на ті об’єкти могли бути зовсім різними».

Також Тягнибок сказав, що фінансуванням «Свободи» займається економічна рада, в яку ввійшло багато представників партії та її симпатиків, які є підприємцями. «Наприклад, один з наших депутатів, Олександр Мирний, він же успішний підприємець, він успішно займається сільським господарством, він офіційно задекларував близько 20 мільйонів прибутку. Той же Ігор Мірошниченко, крім спортивної журналістики, успішно займається бізнесом: нерухомістю, будівництвом. Він має своїх друзів, партнерів, із якими давно провадить бізнес. І, відповідно, Ігор Мірошниченко не є бідною людиною, він є достатньо заможним і він це все декларує», – сказав Тягнибок.

Народний депутат від ВО «Свобода» Олександр Мирний у своїй декларації вказав 16,9 мільйонів гривень доходу, а народний депутат Ігор Мірошниченко – понад 500 тисяч гривень.

Львівська газета «Експрес» надрукувала матеріал, у якому звинуватила Мірошниченка у продажу будинку в Києві по вулиці Ананасній комуністам за заниженою ціною.
XS
SM
MD
LG