Доступність посилання

ТОП новини

Зустріч Азарова і Медведєва сам-на-сам тривала майже дві години


Дмитро Медведєв (л) і Микола Азаров (п) на початку зустрічі в Горках, 26 серпня 2013 року
Дмитро Медведєв (л) і Микола Азаров (п) на початку зустрічі в Горках, 26 серпня 2013 року
Зустріч прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який перебуває в Росії з робочим візитом, і прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва сам-на-сам в урядовій резиденції Горки неподалік Москви тривала майже дві години, повідомляє агентство УНІАН.

Про результати зустрічі журналістів іще не повідомляли.

Після переговорів прем’єрів почався робочий обід із участю членів делегацій.

Перед початком переговорів Медведєв заявив сьогодні, що готовий «гранично відверто» обговорити з Азаровим усі питання, пов’язані з можливою участю України в тих чи інших інтеграційних об’єднаннях – і з ЄС, і на пострадянському просторі, і запропонував обговорити «всі плюси та мінуси тих чи інших проектів».

За його словами, всі члени делегацій та експерти мали б поговорити про «юридичні, організаційні та економічні наслідки» підписання Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також про «можливості та наслідки, пов’язані з членством у Митному союзі та майбутньому Євразійському економічному союзі».

Український прем’єр, зі свого боку, запропонував продовжити попередні обговорення, «щоб вирішити ті проблеми, які у нас стоять сьогодні, щоб вийти на ті параметри торговельно-економічного обороту, про які говорили голови держав і ми з вами» під час попередніх зустрічей. «Переконаний, що за наявності бажання з двох сторін ми зможемо знайти вирішення для цих питань», – сказав Азаров.
XS
SM
MD
LG