Доступність посилання

ТОП новини

Азаров доручив міністрам прискорити євроінтеграцію


Микола Азаров
Микола Азаров
Прем’єр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду, висловив упевненість, що Україна встигне ухвалити всі необхідні для укладення угоди про асоціацію з ЄС нормативні акти.

«До Вільнюського саміту залишається не так і багато часу. Але, на мою думку, всі необхідні закони будуть ухвалені», – сказав прем’єр.

Микола Азаров доручив керівникам міністерств тісно співпрацювати з парламентом для підготовки цих законів. За його словами, це доручив урядові і президент Віктор Янукович. Низка законопроектів, за його словами, розробляється з участю європейських фахівців.

Водночас Азаров закликав урядовців прискорити підписання угод про усунення торгових перешкод з Митним союзом. Кабмін планує підготувати перелік угод, які діють в Митному союзі і до яких може приєднатися Україна.

Україна і ЄС розраховують на підписання угоди про асоціацію на саміті «Східного партнерства» 28–29 листопада у Вільнюсі (Литва).

Виступаючи в парламенті, президент Віктор Янукович висловив переконання в тому, що пакет документів, необхідних для підписання угоди з ЄС, буде ухвалений.
XS
SM
MD
LG