Доступність посилання

ТОП новини

Томенко побоюється низької явки виборців на довиборах до парламенту у грудні


Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко
Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко
Народний депутат України Микола Томенко (фракція «Батьківщина») побоюється низької явки виборців на довиборах у п’яти округах.

Як повідомила прес-служба депутата в суботу, Микола Томенко зазначив, що низька явка створить серйозну проблему в об’єктивності визначення переможців.

«Тому необхідно максимально мотивувати виборців і знайти додаткові аргументи для переконання, що народні депутати – представники цих п’яти округів – важливі для людей», – заявив він.

Говорячи про довибори в цілому, Томенко також допустив, що в Київській і Черкаській областях кандидати від влади підтримуватимуть самовисуванців, офіційно кандидати від Партії регіонів не висуватимуться. На думку депутата, така ситуація стане результатів зменшення популярності Партії регіонів

П’ятого вересня Верховна Рада призначила на 15 грудня повторні вибори народних депутатів у п’яти мажоритарних округах – № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область) та 223 (Київ, Шевченківський район). Раніше ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів народних депутатів у цих округах.
XS
SM
MD
LG