Доступність посилання

ТОП новини

Матч, на який чекають 2 тисячі англійських фанів, охоронятиме 3 тисячі міліціонерів


Під час проведення футбольного матчу між збірними командами України й Англії на НСК «Олімпійський» у Києві громадський порядок забезпечуватимуть близько трьох тисяч правоохоронців. Про це повідомили в міліції Києва.

Водіїв просять не залишати транспорт із порушенням правил, а також від 8:00 вівторка не паркувати автотранспорт на тротуарах вулиць Фізкультури, Великої Васильківської, Жилянської, Шота Руставелі, Саксаганського й Еспланадної, на бульварі Лесі Українки від вулиці Госпітальної до провулка Щорса, а також на вулиці Димитрова від вулиці Анрі Барбюса до вулиці Великої Васильківської.

За деякими даними, на футбольний матч очікується приліт близько 2 тисяч англійських уболівальників. Водночас, за інформацією аеропорту «Бориспіль», у вівторок чартерні рейси з Великобританії не заплановані і, найімовірніше, вболівальники прилетять регулярними рейсами. В аеропорту «Жуляни» також не очікують чартерних рейсів.

Через футбольний матч роботу метро в Києві продовжать на годину.

Як повідомили в київській міліції, 8 вересня о дев’ятій вечора в одному з кафе в центрі Києва сталася сутичка між українцями й англійськими футбольними фанатами. На літньому майданчику одного з кафе відпочивали близько 40 англійців, які приїхали на футбол. Повз кафе проходили шість молодиків. Між компаніями виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. До українців приєдналося ще близько 15 осіб. Бійка тривала 2 хвилини, була викликана міліція і на момент прибуття нарядів активні учасники конфлікту втекли з місця події.

Внаслідок бійки були поранені троє британців – із забоями голови й пошкодженнями рук їх шпиталізували.

Водночас, як повідомили в МВС, іноземці відмовилися писати про побиття до міліції заяву і переконували, що ні до кого претензій не мають.

За даними київської міліції, відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Розпочате кримінальне провадження.
XS
SM
MD
LG