Доступність посилання

ТОП новини

Матч Україна-Англія у Києві відбувся без правопорушень – міліція


Футбольний матч між національними збірними командами України й Англії на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві відбувся без порушень громадського порядку. Про повідомляє міліція української столиці.

«Переглянути футбольний поєдинок на стадіоні НСК «Олімпійський» 10 вересня у Києві зібралися близько 70 тисяч глядачів. Під час футбольного матчу і після його закінчення грубих порушень громадського порядку правоохоронці не виявили. Суперечок між уболівальниками не було зафіксовано», – йдеться в повідомленні відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.

У міліції також спростували повідомлення про вибухи в центрі Києва. «Повідомлення в мережі інтернет про вибухи в центральній частині міста не відповідають дійсності», – йдеться в повідомленні.

У відомстві поінформували, що охорону громадського порядку, безпеку киян і гостей столиці, а також іноземних уболівальників під час матчу на прилеглій території до стадіону і в центральній частині столиці забезпечували три тисячі столичних правоохоронців і військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Збірні України й Англії розійшлися нульовою нічиєю у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року. Зустріч відбулася у вівторок увечері в Києві на НСК «Олімпійський».

Напередодні матчу в бійці в Києві постраждали троє вболівальників із Великобританії. Їх із забоями голови й пошкодженнями рук шпиталізували.

Водночас, як повідомили в МВС, іноземці відмовилися писати про побиття до міліції заяву і переконували, що ні до кого претензій не мають.
XS
SM
MD
LG