Доступність посилання

ТОП новини

Путін та Кирило схилили українців на бік європейського вибору – голова партії «Вся Україна»


Росія інакше ставитиметься до України після того як вона підпише Угоду про асоціацію з ЄС – таку думку в інтерв'ю «Голосу Америки» висловив Ярослав Погарський, голова політради партії «Вся Україна».

На думку Погарського, підписання Угоди про асоціацію за значущістю можна порівняти з проголошенням Акту про незалежність України.

Водночас Ярослав Погарський зазначив, що європейській спільноті, владі та опозиції необхідно нагадувати, що підписання Угоди про асоціацію не є справою виключно політиків.

«Це є в інтересах кожного українця. І від того, наскільки українці будуть активними, залежатиме і подальша імплементація угоди»,– зазначив Погарський.

На думку Погарського, саме дії Росії схилили українців на бік європейського вибору. Про це він заявив, коментуючи зростання підтримки в українському суспільстві ідеї підписання Угоди про асоціацію.

«Я хотів би особисто подякувати від імені України, як Путіну та і Кирилу Гундяєву за те, що вони виступили найбільшими пропагандистами європейських цінностей в Україні»,– зазначив голова політради партії «Вся Україна».

Рівно два місці тому, десятого липня, партія «Вся Україна» ініціювала кампанію «Я – за Україну в Європі», в рамках якої українців заохочують в Інтернеті та у реальному житті демонструвати світу прагнення бути невід’ємною частиною єдиної Європи.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG