Доступність посилання

ТОП новини

Україна піднялася на 26-е місце в рейтингу ФІФА


Збірна України з футболу піднялася на 26-е місце в щомісячному рейтингу ФІФА, опублікованому на офіційному сайті Міжнародної федерації футболу в четвер.

За місяць українці піднялися на два місця і випередили свого суперника із відбіркової групи Чемпіонату світу-2014 Чорногорію, що піднялася на одну позицію і перебуває на 27-му місці.

Лідером рейтингу, як і раніше, залишається чинний чемпіон світу та Європи – Іспанія, за нею йде Аргентина, яка потіснила на третє місце Німеччину. На четверту сходинку перемістилася Італія, Колумбія, що втратила дві позиції, тепер п’ята. Далі йдуть Бельгія і Уругвай, що домоглися значного прогресу, за ними – Бразилія та Нідерланди, завершує першу дев’ятку Хорватія.

Ще один конкурент України у боротьбі за потрапляння на ЧС-2014, Англія, знизилася на три рядки і тепер іде на 17-му місці. Найближчий суперник українців у відборі ЧС-2014 Польща домоглася прогресу в 7 пунктах і тепер 65-а.

10 вересня збірні України та Англії розійшлися нульовою нічиєю у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року в Києві.

Англія залишається лідером відбіркової групи Н, набравши 16 очок у восьми матчах. Україна і Чорногорія набрали по 15 очок. У Польщі – 13 очок.
XS
SM
MD
LG