Доступність посилання

ТОП новини

Під прокуратурою протестували проти захоплення Будинку побуту в Броварах


У Броварах прокуратура сприяє рейдерам?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:54 0:00
Працівники будинку побуту «Ювілейний» (місто Бровари) провели сьогодні акцію протесту біля будівлі обласної прокуратури. Вони звинувачують невідомих осіб у рейдерському захопленні закладу. На їхню думку, це сталося за потурання представників прокуратури Київської області. Як зазначив Радіо Свобода адміністратор будинку побуту Сергій Батюк, невідомі відібрали у потенційних власників акції і захопили, вдаючись до фізичної сили, приміщення «Ювілейного». Це призвело до втрати працівниками робочих місць і до того, що мешканці міста не отримають ті побутові послуги, які б мали отримати.

У свою чергу начальник управління прокуратури Київської області Ігор Димура спростував причетність посадових осіб прокуратури до незаконних дій. За його словами, зараз порушено кримінальне провадження щодо ситуації довкола будинку побуту «Ювілейний» і міліція Броварів веде відповідне розслідування. Акцію протесту під стінами прокуратури Київської області Ігор Димура назвав спробою тиску на слідство зі сторони організаторів акції протесту.

Самі ж організатори акції запевнили Радіо Свобода, що не мають намір припиняти протесту, аж доки не доб’ються справедливості і повідомили про намір пікетувати Генеральну прокуратуру України і Адміністрацію президента України.
XS
SM
MD
LG