Доступність посилання

ТОП новини

Створення ЗВТ між Україною та ЄС допоможе Європі вийти з економічної кризи – Янукович


Президент України Віктор Янукович переконаний, що запровадження зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом допоможе процесу виходу Європи з економічної кризи.

Як повідомили у прес-службі президента, про це він сказав під час презентації інвестиційних можливостей України у рамках шостого Світового економічного симпозіуму в Нью-Йорку.

«Я переконаний, що приєднання внутрішнього ринку України, її виробничих та сільськогосподарських потужностей до європейського економічного простору матиме суттєвий позитивний вплив на загальноєвропейську економічну ситуацію і допоможе процесу виходу Європи з кризи», – сказав Янукович.

За його словами, ЗВТ з Євросоюзом зробить Україну частиною європейського ринку.

«Ключовою складовою угоди стане створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Це робить нашу державу частиною європейського ринку, а відтак стимулюватиме продовження її якісної модернізації», – сказав президент.

На думку глави держави, після запровадження зони вільної торгівлі з Євросоюзом Україна стане більш зрозумілою і доступною для всіх партнерів та інвесторів, які працюють з країнами-членами Євросоюзу, оскільки відтепер національна економіка функціонуватиме за єдиними правилами і стандартами.
XS
SM
MD
LG