Доступність посилання

ТОП новини

ДАІ пропонує Попову брати плату за в’їзд у центр Києва в денний час


Сніг у Києві, 22 березня 2013 року
Сніг у Києві, 22 березня 2013 року
Державна автоінспекція Києва пропонує запровадити платний в’їзд до центральної частини міста у денний час доби.

Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю головного управління МВС України в Києві, про це йдеться у зверненні управління до голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

За повідомленням, у зверненні запропоновані заходи, які дозволять уникнути ситуації, що виникла минулої зими, коли були серйозні затори і люди не могли дістатися додому.

Зазначається, що одним з проблемних питань виникнення заторів на вулицях у центральній частині столиці є облаштування зон платного паркування на проїзній частині із заняттям однієї смуги руху, що перешкоджає чищенню снігу. В міліції пропонують облаштовувати паркувальні майданчики на газонах, на яких передбачається встановлення міцних газонних решіток, що надійно захистять газони від коліс транспортних засобів. Також в міліції вказують на доцільність створювати паркувальні майданчики за рахунок тротуарів у місцях, де це не буде заважати руху пішоходів.

Крім того, столична ДАІ пропонує започаткувати платний в’їзд до центральної частини міста у денний час доби. При цьому створити перехоплюючі паркінги на кінцевих станціях метрополітену.

«Як-то кажуть, ще не відгриміли осінні грози, а ми вже про зимові замети думаємо. І це правильно, адже сувора пора не за горами. І доки погодні умови не ускладнилися, потрібно здійснити всі можливі заходи для того, щоб торішній дорожній колапс не повторився», – цитує сайт управління керівника столичної міліції Валерія Коряка.
XS
SM
MD
LG