Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці відкрили справу через вибух на кордоні в Сумській області


Для розслідування вибуху на прикордонному пункті пропуску «Бачівськ» на кордоні з Росією в Сумській області створили міжвідомчу слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли провідні спеціалісти МВС, СБУ і прокуратури. Про це повідомили у Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області.

Експерти-криміналісти і працівники вибухотехнічної служби проводять огляд місця події.

За фактом інциденту міліція відкрила кримінальні провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу України: замах на вбивство, контрабанда, підроблення документів, використання підроблених документів і незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Тим часом, як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, пункт пропуску «Бачівськ» відновив роботу.

Сьогодні близько першої години ночі на міжнародний автомобільний пункт пропуску «Бачівськ» з території Росії для проходження митного контролю в’їхав автомобіль, в якому, крім водія, були ще чотири пасажири.

Один з них показав прикордонникам чужий паспорт. Під час проведення співбесіди в кабіні паспортного контролю цей громадянин підірвав себе. Він загинув на місці. Два інспектори Державної прикордонної служби тяжко поранені. Постраждалих доправили до хірургічного відділення Глухівської центральної районної лікарні.
XS
SM
MD
LG