Доступність посилання

ТОП новини

Кличко закликає Януковича помилувати Тимошенко вже сьогодні


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер партії УДАР Віталій Кличко закликає президента Віктора Януковича задовольнити прохання спостерігачів від Європарламенту про лікування екс-прем’єра Юлії Тимошенко в Німеччині і вже сьогодні оприлюднити указ про її помилування.

«Проблему вибіркового правосуддя і політичних в’язнів, яка залишається головною перешкодою для підписання угоди про асоціацію, треба вирішити якнайшвидше, до звіту місії Квасневського-Кокса, запланованого на 15 жовтня», – наводить слова Кличка прес-служба УДАРу.

Він нагадав, що десятки українських й іноземних політиків, громадських діячів, релігійних і громадських організацій неодноразово зверталися до президента Віктора Януковича з вимогою звільнити Тимошенко.

«Настав час, коли потрібно це зробити, щоб саміт у Вільнюсі був результативним і успішним для України», – наголосив Кличко.

Сьогодні захисник Тимошенко Сергій Власенко зачитав її заяву про те, що екс-прем’єр приймає пропозицію екс-президента Польщі Александра Квасневського й екс-президента Європарламенту Пета Кокса про лікування в Німеччині. Спостерігачі від Європарламенту відвідали Тимошенко в харківській лікарні 3 жовтня.
XS
SM
MD
LG