Доступність посилання

ТОП новини

«Металіст» закликає переглянути рішення про догравання матчу з «Дніпром»


Харківський «Металіст» просить контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України переглянути рішення дирекції Премʼєр-ліги про догравання матчу з дніпропетровським «Дніпром». Про це йдеться в заяві «Металіста», яку цитує УНІАН.

У харківському клубі вважають, що рішення дограти перерваний матч з «Дніпром» порушує регламент. Харківський клуб звернув увагу на те, що провина за проблеми з освітленням стадіону лежить винятково, як стверджують у «Металісті», на працівниках «Дніпро-Арени».

«Треба мати на увазі, що делегат матчу у своєму рапорті про ситуацію, що склалася, не згадував про будь-який форс-мажор, а навпроти, чітко вказав, що працівники стадіону не змогли запустити систему резервного енергозабезпечення. Також у заяві ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго» сказано, що проблем з електроенергією на підстанції, яка забезпечує живлення стадіону, не було – проблема зосереджена винятково на стадіоні «Дніпро-Арена», працівники якого не змогли забезпечити безперервного енергозабезпечення ні щодо основного джерела, ні щодо резервного», – йдеться в заяві.

Увечері в неділю, 6 жовтня, під час перерви між першим і другим таймом футбольного матчу між «Дніпром» і «Металістом» із невідомих причин раптово вимкнулося світло. Матч зупинили. Після першого тайму «Дніпро» вигравав у «Металіста» з рахунком 2:1.

Наразі «Металіст» лідирує в турнірній таблиці чемпіонату України з 29 очками, «Дніпро» відстає від нього на три очки.
XS
SM
MD
LG