Доступність посилання

ТОП новини

Донецьких свободівців не пустили до Києва


Три автобуси з Донеччини, які везли до ста членів Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на «Марш боротьби», не змогли дістатися Києва.

Про це Радіо Свобода повідомив голова Донецької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Славгородський.

За його словами, два мікроавтобуси зупиняли на тривалий час співробітники Державтоінспекції.

Безпосередньо під час такої зупинки в районному центрі Олександрівка до транспортного засобу підбіг невідомий чоловік у камуфляжі і важким предметом розбив лобове скло. Намагання міліціонерів наздогнати зловмисника виявилися марними.

Ще один аналогічний інцидент стався невдовзі після від’їзду іншого мікроавтобуса від Слов’янська. Легковий автомобіль наздогнав мікроавтобус, змусив його зупинитися, а далі люди в камуфляжі так само розбили лобове скло.

Не зміг дістатися Києва і великий автобус з Донецька. У ньому перебували близько півсотні свободівців. Уночі цей автобус поламався і простояв на дорозі кілька годин. Люди, які в ньому перебували, вимушено повернулися до Донецька.

У міліції Донеччини не змогли прокоментувати ці інциденти. Рядовий співробітник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області порадив звернутися до свого начальника, на робочому телефоні якого працює автовідповідач. Радіо Свобода продовжує спроби отримати коментар від офіційних осіб.
XS
SM
MD
LG