Доступність посилання

ТОП новини

У Києві будівельники вимагали від Кабміну гроші за зведений міст


Будівельники вимагають гроші від уряду
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00
Будівельники, які працювали над зведенням мосту над Видубицьким автовокзалом, на акції у Києві вимагали від Кабміну вплинути на виплату їм зароблених грошей.

Разом із активістами профспілки «Серп і молот» будівельники пройшлися центром Києва до будівлі Кабміну. Вони заявляють, що у затримці з виплатою зарплатні винна компанія-підрядник «БМП Планета-міст».

«Ми хочемо, по-перше, щоб робочим виплатили заробітню плату. По-друге, щоб покарали керівництво підприємства. І, по-третє, щоб покарали винних. Чому два місяці нічого не робиться?» – розповів про вимоги протестувальників голова профспілки «Серп і молот» Віталій Махинько.

Два місяці тому будівельники вже протестували у столиці. Прокуратура порушила кримінальну справу, але й досі заборгованість підрядник не повернув.

Відповідати від імені уряду до активістів вийшов представник департаменту інформації та комунікацій із громадськістю Олександр Ільєнко. Він зазначив, що уряд розрахувався із підприємством «БМП Планета-міст», а впливати на відносини керівництва із робітниками Кабмін не має права.
XS
SM
MD
LG