Доступність посилання

ТОП новини

Чоловік Юлії Тимошенко каже, що їй загрожує інвалідність


Ukraine -- More than 100 people gathered in the tent camp in the capital Kiev to mark 300 days since the capture of opposition leader Yulia Tymoshenko into custody, 30May2012
Ukraine -- More than 100 people gathered in the tent camp in the capital Kiev to mark 300 days since the capture of opposition leader Yulia Tymoshenko into custody, 30May2012
Якщо операція Юлії Тимошенко буде відкладена, існує небезпека її життю і загроза інвалідності. Про це заявив її чоловік Олександр, повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

«Ми вдячні іноземним фахівцям і місії Кокса-Кваснєвського за правдиву інформацію, яка підтвердила наші побоювання щодо можливого лікування Юлії в Україні та негативних наслідків, які могли б відбутися після або під час такого лікування», – написав він у заяві.

«Ми також розуміємо, що якщо операція буде відкладена, а Юлії доведеться залишитися в ув'язненні в Харкові, то існують небезпека її життю і загроза інвалідності», – йдеться в тексті.

Олександр Тимошенко висловив сподівання, що «у президента вистачить мужності звільнити незаконно засудженого політв'язня, жінку, яка потребує невідкладного лікування, над якою протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада».

«Ми сподіваємося на те, що президент, як віруюча людина, як чоловік, прислухається до голосу своєї совісті та ухвалить єдине правильне на цей час, законне і позитивне рішення щодо Юлії та не втратить унікальний шанс возз'єднання України з європейською родиною. Цього буде достатньо, для того, щоб президент зняв з себе численні підозри в особистій зацікавленості щодо ізоляції Юлії Тимошенко – колишнього прем'єр-міністра та політичного конкурента», – зазначив він.
XS
SM
MD
LG