Доступність посилання

ТОП новини

Полтавська міліція заперечила обшук у народного депутата від «Батьківщини»


Міліція Полтавської області заперечила в неділю, що здійснювала обшук у громадській приймальні народного депутата, як про те повідомляли деякі інтернет-видання.

Як повідомив відділ зв’язків із громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області, обшуки дійсно були здійснені на території двох підприємств, щодо яких відкриті кримінальні провадження за низкою статей, що стосуються різноманітних шахрайських дій. Але ніхто з народних депутатів не має ніякого стосунку до цих підприємств.

Міліція запевняє, що при цьому ніяких громадських приймалень не обшуковували, а в розслідуванні щодо згаданих двох підприємств немає ніякого замовлення чи ознак переслідування.

Заяву прес-служби народного депутата з фракції «Батьківщина» Валерія Головка про обшук у п’ятницю в його громадській приймальні в Гадячі Полтавської області оприлюднило в суботу інтернет-видання «Полтавщина». За цією заявою, помічник-консультант депутата, голова Гадяцької районної організації «Батьківщини» Олексій Матюшенко, який орендує приміщення, де розташована приймальня, повідомив, що формальним приводом була перевірка підприємства, яке розташоване в одному приміщенні з громадською приймальнею і яке він очолює. Сам Головко, як мовиться в повідомленні, вважає це «стовідсотковим політичним замовленням».
XS
SM
MD
LG