Доступність посилання

ТОП новини

Київський «Арсенал» не з’явився на матч чемпіонату України через фінансові проблеми


Команда ФК «Арсенал» (Київ) не прибула на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської «Таврії» через відсутність фінансування, внаслідок чого гра не відбулася. Згідно з регламентом, столичному клубу мають зарахувати технічну поразку з рахунком 0:3. У разі неявки на наступну гру команду знімуть зі змагань.

23 жовтня генеральний директор ФК «Арсенал» Віктор Головко заявив, що у клубу немає джерел фінансування і закликав охочих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку клубу.

Як повідомлялося, 8 січня президент «Арсеналу» Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування. В середині лютого було оголошено, що фінансування клубу готовий взяти на себе народний депутат України (фракція Партії регіонів) Онищенко. Останній незабаром заявив, що погасив всі борги клубу, забезпечив умови для участі команди в чемпіонаті України. При цьому він неодноразово, протягом кількох місяців зазначав, що попереднє керівництво не передає необхідних документів для оформлення договору про передачу корпоративних прав на клуб. 30 серпня Онищенко заявив, що у зв'язку з наявною ситуацією може відмовитися від клубу. У свою чергу 29 серпня Рабинович заявив, що був звільнений з посади президента «Арсеналу» і більше жодного стосунку до клубу не має.
XS
SM
MD
LG