Доступність посилання

ТОП новини

Кокс і Квасневський відвідали лікарню Тимошенко в Харкові


Александер Квасневський (л), Пат Кокс (п), архівне фото
Александер Квасневський (л), Пат Кокс (п), архівне фото
Керівники спостережної місії Європейського парламенту в Україні Пат Кокс і Александер Квасневський відвідали сьогодні в Харкові Центральну клінічну лікарню № 5 «Укрзалізниці», де перебуває на лікуванні ув’язнена колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Вони пробули в лікарні понад годину і від’їхали, не спілкуючись із журналістами перед входом до лікарні, як практично щоразу останнім часом.

Водночас агентство «Інтерфакс-Україна» повідомляє з посиланням на прихильників Тимошенко, які чергували всередині лікарні, що там Квасневський на їхнє запитання, що буде з Тимошенко, сказав, що «все буде добре».

А агентство УНІАН додає, що через двадцять хвилин після від’їзду місії до лікарні прибули захисники колишнього прем’єра – її дочка Євгенія Тимошенко, а також Сергій Власенко.

Раніше сьогодні в Києві, як повідомляв телевізійний «5-й канал», керівники місії Європарламенту мали годинну зустріч із президентом Віктором Януковичем, яку теж не коментували журналістам – як сказав Александер Квасневський, «ми ухвалили рішення, що під час нашої місії нічого не будемо коментувати, ми працюємо».

Кокс і Квасневський прибули в Україну в понеділок.

Минулого тижня вони також були в Україні. За підсумками того візиту Тимошенко заявила, що заради європейського майбутнього України готова прийняти всі пропозиції місії Європейського парламенту.

На початку жовтня Кокс і Квасневський зверталися до Януковича з клопотанням про помилування Тимошенко.
XS
SM
MD
LG