Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» скликає мітинг під парламентом


Партія «Батьківщина» закликає українців зібратися на мітинг біля Верховної Ради вранці 7 листопада, коли парламент буде розглядати законопроекти, спрямовані на вирішення ситуації з екс-прем’єром Юлією Тимошенко.

«У четвер у парламенті має остаточно вирішитися доля нашої країни. Позиція «Батьківщини» незмінна: ми разом із партнерами обома руками за входження України до Європейського союзу, а тому голосували і будемо голосувати за всі закони, необхідні для цього. А от для Януковича і його партії завтра відбудеться тест на європейськість», – йдеться в повідомленні прес-служби «Батьківщини».

У партії пропонують українцям «допомогти регіоналам зробити правильний вибір і проголосувати за закон про лікування Юлії Тимошенко за кордоном, що є практично останньою перешкодою на шляху до доленосної угоди».

«Закликаємо усіх, кому не байдуже власне майбутнє, хто хоче жити у вільній демократичній країні, а не в дрімучому та принизливому «тайожному союзі», зібратися біля Верховної Ради і чітко продемонструвати, чого хоче справжній українець», – йдеться в заяві прес-служби «Батьківщини».

Верховна Рада 7 листопада планує розглянути чотири законопроекти, які мають дозволити ув’язненій Тимошенко виїхати на лікування за кордон. Питання колишнього прем’єра в ЄС називають визначальним для підписання угоди про асоціацію з Україною. Київ планує підписати цей документ на саміті у Вільнюсі наприкінці цього місяця.
XS
SM
MD
LG