Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Рада не розглядатиме у четвер законопроекти щодо питання Тимошенко


Верховна Рада України на засіданні в четвер не розглядатиме законопроекти про лікування ув’язнених за кордоном. Про це повідомив журналістам голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Знову тягтимуть час, знову направлятимуть їх (законопроекти – ред.) на доопрацювання», – зазначив Яценюк після засідання комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Комітет, за словами опозиціонера, ухвалив рішення направити на доопрацювання всі чотири законопроекти з цього питання.

«Ми вимагали, щоб вони (Партія регіонів – ред.) внесли якийсь свій законопроект, вони не внесли жодного законопроекту. Ми пропонували пакетне рішення проголосувати за закон про прокуратуру, зміни до виборчого законодавства та законопроект Лабунської. Для того, щоб одним голосуванням вирішити питання щодо Європейського союзу, але й це не було прийнято», – розповів Яценюк.

Керівництво парламенту це питання не коментувало.

7 листопада, як очікувалося, Рада мала розглядати законопроекти про лікування засуджених за кордоном, рішення щодо яких могло визначити механізм звільнення колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.
XS
SM
MD
LG