Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: я порядний і дівчат не б’ю


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Захисник екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що підозри його в побитті колишньої дружини Наталі Окунської не мають під собою ніяких підстав і є фальшивкою.

«У матеріалах справи є допити так званих свідків, які в момент цих інцидентів нічого не бачили. У матеріалах справи щодо події 2008 року лежать експертизи 2013 року, що описують скажені побиття. Я ще раз наголошую: це фальшивка», – сказав колишній народний депутат після обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави.

На уточнювальне запитання, чи бив він колишню дружину, Власенко сказав: «Я ще раз наголошую: я порядна людина, я дівчат не б’ю».

Захисник Тимошенко заявив, що всі звинувачення на його адресу не мають під собою підстав і є абсурдними.

Тим часом представник прокуратури Дмитро Борзих заявив, що суд обґрунтовано обрав захиснику екс-прем’єра Юлії Тимошенко запобіжний захід у вигляді застави.

«Сума застави відповідає майновому статусу Власенка», – сказав Борзих.

Стосовно ж доводів захисту про політичне підґрунтя у цій справі, то, за словами прокурора, ці заяви «не витримують критики». «Це звичайний побутовий конфлікт», – сказав він.

Печерський райсуд Києва сьогодні обрав захиснику екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 тисячі 940 гривень і дозволив приїжджати до Харкова до Тимошенко.

Водночас суд зобов’язав Власенка здати слідчому Генпрокуратури на зберігання свій закордонний паспорт й інші документи, які можуть надати йому можливість виїзду за кордон.

Вчора Генпрокуратура вручила захисникові Тимошенко підозру в неодноразовому побитті своєї колишньої дружини Наталії Окунської.
XS
SM
MD
LG