Доступність посилання

ТОП новини

Янукович не має наміру милувати Тимошенко – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Президент України Віктор Янукович не має наміру звільняти екс-прем’єра Юлію Тимошенко, заявляє лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Сьогодні мені офіційно передали з адміністрації Віктора Януковича, що президент України не планує вживати ніяких актів про помилування Юлії Тимошенко», – сказав він на позачерговому засіданні Верховної Ради.

За словами Яценюка, це свідчить про те, що Янукович не готовий підписувати угоду про асоціацію з ЄС.

Голова фракції «Батьківщина» закликав президента Віктора Януковича виявити політичну волю для ухвалення Верховною Радою законопроектів про прокуратуру, удосконалення виборчого законодавства й про виїзд ув’язнених для лікування за кордон.

«Я звертаюся до президента: прийдіть у парламент і прийміть рішення. Ми вимагаємо від президента прийняття всіх трьох євроінтеграційних проектів», – сказав він.

Яценюк наголосив, що всі дії Партії регіонів залежать від політичної волі президента, й закликав Януковича остаточно заявити, має він намір підписувати угоду про асоціацію з Європейським союзом чи ні.

«Звертаюся до президента: поїздки в Росію нічого не дадуть, не можна торгувати країною!» – додав Яценюк.

Верховна Рада закрила сьогоднішнє позачергове засідання без розгляду питань порядку денного.

На своєму позачерговому засіданні депутати мали намір розглянути питання про законопроект щодо лікування ув’язнених за кордоном і законопроекти про прокуратуру й про вдосконалення виборчого законодавства. Але спікер Володимир Рибак заявив, що ці документи не готові до розгляду.
XS
SM
MD
LG