Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: ексклюзивних підходів для Тимошенко не буде


Президент України Віктор Янукович укотре наголошує, що перед законом усі рівні, зокрема й екс-прем’єр Юлія Тимошенко, тому ніяких «ексклюзивних підходів» у вирішенні її питання не буде.

«Моя позиція залишається незмінною: всі громадяни України перед законом рівні, верховенство закону та верховенство права – передусім, і це стосується всіх. Ніяких ексклюзивних підходів, я вважаю, тут не буде ніколи, для жодного громадянина. Конституція для всіх однакова», – заявив президент України в Запоріжжі.

За словами Януковича, народні депутати повинні знайти консенсус і об’єднати усі п’ять законопроектів, спрямованих на вирішення питання екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

«Якщо такий консенсус буде знайдений, буде виписана відповідна процедура, і якщо це не буде технологією уникнення кримінальної відповідальності, я думаю, такий закон буде ухвалено, і він стосуватиметься не лише Тимошенко – він стосуватиметься всіх громадян. Така позиція народних депутатів, з якими я провів багато різних консультацій», – заявив глава держави.

Президент України нагадав, що наступний тиждень у парламенті буде пленарним, і якщо такий закон буде ухвалений, то він його підпише.

Вчора Європейський парламент продовжив роботу своєї спостережної місії в Україні під керівництвом Пета Кокса і Александра Квасневського до самого Вільнюського саміту «Східного партнерства» наприкінці цього місяця.
XS
SM
MD
LG