Доступність посилання

ТОП новини

Луценко з дружиною поїде до Тимошенко


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Завтра, 15 листопада, екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко приїде на короткострокове побачення до екс-прем’єра Юлії Тимошенко в харківську лікарню.

«Уже кілька днів я підтверджую, що на завтра мене і мою дружину Ірину запросила до себе на побачення Юлія Тимошенко», – написав політик у своєму акаунті в Twitter.

Сьогодні ж у Дніпропетровську він підтвердив свої плани і розповів про те, що має намір подарувати екс-прем’єру: «Юлія Володимирівна запросила мене і мою дружину на побачення. Я був би радий навіть помінятися з нею місцями, але поки що ми зможемо обмінятися лише думками. У п’ятницю, 15 листопада, близько 12:00 я сподіваюся зустрітися з Тимошенко. І у нас буде що обговорити протягом всіх чотирьох, відведених для відвідування годин. Я піду до неї з планом змін в країні. У подарунок візьму з собою книги – художні для душі, і наукові – для розуму».

Луценко також повідомив, що має намір обговорити з Тимошенко кандидатуру єдиного кандидата в президенти від опозиції.

За словами Луценкло, він сам ще не визначився, кого з кандидатів від опозиції він підтримуватиме. «Я підтримаю того кандидата, який зможе представити реальну програму дій на посаді президента і показати дієву команду, яка втілюватиме її в життя. Але обидва претенденти (Арсеній Яценюк та Віталій Кличко – ред.) – мої друзі», – зауважив Луценко.

Юлія Тимошенко відбуває 7-річне ув’язнення за звинуваченням у справі укладення газових контрактів із Росією у 2009 році. На даний час воно проходить лікування в харківській лікарні.
XS
SM
MD
LG