Доступність посилання

ТОП новини

Тітушко буде працювати репортером – ЗМІ


Вадим Тітушко
Вадим Тітушко
Відомий після нападу на журналістів у Києві Вадим Тітушко отримав посвідчення журналіста й буде працювати репортером. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на представника Тітушка Оксану Шкоду.

«Вадим Тітушко оформлений на посаду репортера продакшн-телестудії «Діалог», про що свідчить офіційне посвідчення №027», – сказала Шкода.

«Не приховуємо, що в такий спосіб ми піднесли свого роду «подарунок» до Дня співробітників радіо й телебачення тим журналістам, які протягом усього часу, починаючи з 18 травня, робили зі спортсмена монстра. Усього лише за те, що самі спровокували хуліганські дії хлопців на Софійській площі», – сказала вона.

Шкода також розповіла, що «Діалог» – продакшн-студія, яка зараз обговорює формат телепрограм, на яких буде працювати Тітушко.

«Це два напрямки – спорт і соціалка. Швидше за все, спочатку буде спортивна тематика, тому що йому це набагато ближче. Проект із серії «Молодь і спорт», – сказала вона.

Генпродюсер студії «Діалог» Армен Мартиросян у коментарі «Українській правді» підтвердив, що Тітушко буде репортером соцільно-спортивної програми.
«Наша студія існує 2 роки. Був ребрендинг студії. Раніше вона називалася Старлайт», – розповів він.

Водночас «Наші гроші» пишуть, що журналістське посвідчення Вадима Тітушка сфальшоване. Видання заявляє, що станом на 1 листопада 2013 року «Діалога» не було у Державному реєстрі телерадіоорганізацій України (на сайті Нацради з питань радіо і телебачення).

«На корочках Тітушка стоїть прізвище директора «Центру культури «Діалог» – В.Дембровський. І підпис директора, який починається з букви «Д». Але з 2011 року директором ТОВ «Центр культури «Діалог» є Анна Найда, дружина засновника і генпродюсера цієї контори Армена Мартиросяна. Тому В’ячеслав Домбровський, який був директором «Діалогу» до серпня 2011 року, зараз не мав права підписувати офіційний документ у якості директора. Звісно, якщо справді вважати ці корочки офіційним документом», – пише видання.

18 травня в Києві поруч із місцем проведення акції опозиції невідомі молоді люди почали бійку, у результаті якої постраждали журналісти Ольга Сніцарчук і Владислав Содель. Згодом у цій справі обвинувачення висунули чотирьом чоловікам, зокрема, Тітушку.

2 вересня Шевченківський райсуд Києва затвердив угоду про примирення між трьома обвинуваченими, зокрема і Тітушком, і журналістами.
XS
SM
MD
LG