Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція іде на поступки владі задля угоди з ЄС – депутат Куренной


Парламентська опозиція при підготовці законопроектів, необхідних для підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом, іде на максимальні поступки владі.

Про це заявив депутат Верховної Ради з фракції УДАР Володимир Куренной в ефірі «5-го каналу», інформує офіційний сайт партії.

За його словами, опозиційні фракції готові відмовитися від внесення поправок і зауважень до євроінтеграційних законопроектів в редакції більшості, щоб надати можливість самій більшості їх підтримати.

«Але рішення про підписання угоди про асоціацію у Вільнюсі ухвалює не Партія регіонів – її депутати навіть не беруть участі у обговоренні цієї теми у вузькому колі, яке відбувається на Банковій. Рішення ухвалює одна людина – Віктор Янукович. Як він вирішить, так і буде», – вважає депутат.

У вівторок Верховна Рада не змогла затвердити порядок денний на поточний пленарний тиждень. Голова парламенту Володимир Рибак, який є висуванцем Партії регіонів, звинуватив опозиційні фракції у тому, що вони не хочуть розглядати законопроекти, пов’язані з виїздом на лікування за кордон Юлії Тимошенко. Згодом на погоджувальній раді голови фракцій вирішили розглянути це та інші питання з «євроінтеграційного» пакету в четвер, 21 листопада.
XS
SM
MD
LG