Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів: день саміту у Вільнюсі не кінець світу


У Партії регіонів заявляють, що і надалі лишаються прихильними до євроінтеграційного курсу України, однак наполягають на детальнішому аналізі того, що співпраця з ЄС може означати для України, зокрема для її економіки. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті партії.

«Головним орієнтиром євроінтеграційного процесу ми вважаємо створення оптимальних зовнішньополітичних умов для подальшої модернізації всіх сфер громадського життя, підвищення конкурентоздатності вітчизняної економіки, стандартів життя громадян України», – стверджують у Партії регіонів, додаючи, що мова йде про «підвищення стандартів життя усіх громадян, а не лише однієї ув’язненої, всім відомої особистості, яка вирішила під прикриттям євроінтеграційного процесу у притаманному для неї стилі провернути чергову авантюру».

У Партії регіонів закликають президента, прем’єр-міністра, голову Верховної Ради тимчасово відкласти підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Партія зокрема посилається на погіршення торговельних відносин із Росією,
«стратегічним торговельно-економічним партнером», і посилається на листи «з різних куточків країни», у яких «стурбованість людей за своє майбутнє, прохання уважно проаналізувати перед підписанням усі слабкі й сильні сторони майбутньої угоди».

«28 листопада не кінець світу за «календарем майя», життя не закінчується після вільнюського саміту», – вважають у Партії регіонів.

Раніше сьогодні уряд України видав розпорядження, яким зупинив на невизначений термін підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.
XS
SM
MD
LG